Monopol na trhu práce. - Flek, Vladislav
Pokračovanie z č. 1/1993. Model odborového monopolu - kontroluje ponuku práce a preto ponuková krivka práce dokonalej konkurencie stráca význam. Model efektívneho vyjednávania. Porovnanie hlavných mikroekonomických modelov odborového vyjednávania. Syntéza modelov vyjednávania s využitím teórie hier.