Hospodářská komora v roli podnikatele. - Somr, Zdeněk
Rozhovor s prezidentom Hospodárskej komory ČR. Novela zákona ČR o Hospodárskej komore ČR a Agrárnej komore ČR, ktorou sa mení povinné členstvo v týchto komorách na nepovinné. Záujem malých a stredných podnikateľov o toto členstvo. Súčasná situácia v Hospodárskej komore a jej vzťah so Združením podnikateľov ČR. Kontakty s hospodárskymi komorami v iných krajinách.