helyi önkormányzatok költségvetése. - Varga, S.
Vývoj dotácií miestnych samospráv po prijatí zákona o rozpočte v maďarskom parlamente. Zdroje príjmov obcí regulované centrálne (daň z osobných príjmov, z motorových vozidiel, štátne dotácie, regulácia miezd). Štruktúra štátnych príspevkov do rozpočtu podľa položiek a indexy ich rastu. Štruktúra príjmov podľa položiek.