helyi adók - közelebbröl. - Balassa, B.
Skúsenosti s uplatňovaním nového zákona o miestnych (obecných) daniach v Maďarsku. Obsahová analýza nariadení o obecných daniach a ich kompatibilnosť s inými zákonmi. Analýza nariadení samospráv obcí. Problémy zdanenia bytového fondu a dane z obratu. Možné smery modernizácie zákona v krátko- a dlhodobej perspektíve.