Nová daňová sústava a daň z príjmov fyzických osôb. - Šúbertová, Elena
Nová daňová sústava platná od 1.1.1993. Štruktúra daní platná v súčasnosti: 1. priame dane (dane z príjmov, majetkové dane) a 2. nepriame dane (univerzálne, selektívne dane). Daň z príjmov fyzických osôb. Predmet dane z príjmov fyzických osôb. Oslobodenie od dane. Sadzby dane z príjmov fyzických osôb.