Zjednodušení čs. systému zdanění příjmu fyzických osob.
Analýza daňovej reformy a pôvodného systému dane zo mzdy. Údaje použité v článku sú prevzaté zo štatistiky rodinných účtov z r. 1989. Odhad lineárneho daňového systému. Zlúčenie daňového systému a systému prídavkov na deti. Porovnanie pôvodného a nového systému zdaňovania.