Bankový marketing.
Bankový marketing. Pozícia hlavných domácich a zahraničných bánk pôsobiacich vo Švajčiarsku. Zmeny v podieloch na obchodnom obrate domácich a zahraničných bánk vo Švajčiarsku. Sortiment bankových služieb. Hodnotenie bánk. Zmeny bankového prostredia - faktory zvyšujúce konkurencieschopnosť. Kritéria pre výber banky - nároky zákazníka. Bankovníctvo orientované na zákazníka a transakcie. Zoznam tovarov na Bratislavskej komoditnej burze.