Modelový pohľad na vývoj devízových rezerv. Zvrat po menovej odluke: na Slovensku stagnácia, v Česku rast.
Grafický znázornený vývoj devízových rezerv ČR a SR - nie absolútny stav, ale začiatok roka 1993 predstavuje nulovú úroveň oboch bankových systémov. Vývoj za 21 týždňov r. 1993 vykázaný kumuláciou devízových fixingov. Pokus o vytvorenie modelu dokumentujúceho smerovanie vývoja.