Norská bankovní struktura. - Stanzelová, M.
Sporiteľne ako najpočetnejšia skupina ústavov v norskej bankovej sústave. Reštriktívna peňažná politika, jej stručný vývoj. Úverový trh a perc. podiel jednotlivých ústavov. Stupeň racionalizácie nórskych bánk. Vybudovanie siete ochrany vkladov. Vzájomná spolupráca bánk v Škandinávii.