Šanca pre investičné spoločnosti.
Činnosť Severoslovenskej investičnej spoločnosti, a.s. Žilina, jej služby - uvádzanie emisií cenných papierov na trh a poskytovanie servisu. Obchodovanie na Bratislavskej opčnej burze.