Cena je informácia. Ako funguje mimoburzový trh RM-Systém Slovakia. 3.
Cenné papiere, ich cena a obchodovanie s nimi na mimoburzovom trhu. Kúpa a predaj účastín, pokyny, agregovaný dopyt - veľkosť záujmu nakupovať. Príklady. Ako poslať peniaze na JUMBO-účet.