Developing country stock markets, Eastern Europe discussed at EEA meeting. - Khanna, V.R
Správa zo VII. Výročného kongresu Európskeho hospodárskeho združenia, konaného v Dubline 29.-31. augusta 1992. Hlavné okruhy - vhodnosť vytvárania trhu akcií v rozvojových krajinách a problémy krajín východnej Európy pri vývoji ich dlhodobého obchodného potenciálu, ako aj ich podniková zadlženosť. Hypotetický model rozvoja obchodu v krajinách východnej Európy v r. 1985, za predpokladu existencie trhových ekonomík v tom čase a porovnanie so skutočnosťou rokov deväťdesiatych. Návrh finančnej reštrukturalizácie štátnych podnikov.