Krátky sprievodca obchodovaním. Ako funguje mimoburzový trh RM-Systém Slovakia. 2.
Modelové situácie obchodovania s akciami získanými z kupónovej privatizácie na mimoburzovom trhu RM-Systém Slovakia. O cenách akcií na tomto trhu pozri aj príspevok na s.3 prílohy.