Kuponová privatizace: jak ocenit portfolio? - Budinský, P.
Situácia v ČR po prvej vlne kupónovej privatizácie. Hodnotenie akciových portfolií pred začiatkom fungovania kapitálového trhu. Vývoj cien akcií a portfolio vyhodnocovaných podnikov. Charakteristika najlepšej úspešnosti. Koeficient stredného vylepšenia a neúspechu.