Legislatíva pre opčné obchody. - Barát, Mário
Nesúlad predpisov o obchodovaní s cennými papiermi (zákon č.214/92 Zb. o burze cenných papierov a č. 600/92 Zb. o cenných papieroch) a absencia zmienky o opčnej a termínovej burze a kúpnych zmluvách uzatváraných na nej. Zdôvodnenie potreby osobitnej právnej úpravy pre túto modernú formu obchodovania, súčasti finančného trhu.