Portugalsko. Sprievodca Trendu. - Kosnáč, P.
Všeobecné informácie o Portugalsku. Portugalská ekonomika a zahraničný obchod v r. 1992 - globálne výsledky, portugalsko-československé hospodárske styky v r. 1992, dovoz vývoz. Hospodársky výhľad krajiny na r. 1993 (hospodársky rozvoj, investície zo zahraničia, bankovníctvo).