Slovensko - krajina neznáma
Výber niektorých častí zo štúdie - Slovenská republika: Správa o krajine (vypracovaná v Institut für Höhere Studien Wien a Centrum strategických štúdií Bratislava na objednávku konzorcia Bank Austria AG). Makroekonomika, pokles HDP, priemyselnej a poľnohospodárskej produkcie od r. 1990, inflácia, nezamestnanosť. Vzťahy ČS a SR - nepripravené rozdelenie, komplikované platby, prekážky v obchode. Štruktúra podnikov podľa veľkosti (1987, 1990, 1991). Štruktúra zahraničného kapitálu v SR, výsledky a možnosti. Pokračovanie reformy.