Československá ekonomika na podzim 1992. - Janáček, Kamil
Analýza trendov a vývoj makroekonomických agregátov v ekonomike ku koncu roka 1992. Predpokladaný vývoj po rozdelení štátu v roku 1993. Rozdiely medzi republikami. Zamestnanosť, trh práce a základné rysy vývoja nezamestnanosti. Mzdový vývoj, príjmy a ich diferenciácia. Súkromná spotreba a správanie domácností.