Švýcarsko. Atlas ekonoma. - Hálek, J.
Politická a hospodárska situácia vo Švajčiarsku. Mena, bankovníctvo, poisťovníctvo a zahraničný obchod. Celkový vývoj obchodných stykov bývalej ČSFR so Švajčiarskom.