Verejné súťaže vyhlásia koncom júna. Vo FNM sú pripravené prvé dva privatizačné projekty. - Klimešová, E.
Druhá vlna privatizácie na Slovensku - majetok v hodnote 210 mld Sk + lekárne. Využitie zmeniek na úhradu prvej splátky, zmluvné vzťahy medzi podnikateľom, komerčnou bankou poskytujúcou úver a FNM. Viacstupňový výber ponúk privatizačných projektov.