Nová abeceda marketingu - Hölcz, Róbert
Nový prístup k aplikácii marketingových činností. Postavenie zákazníka na trhu. Hľadanie hodnotového vzťahu - súčasť podnikovej stratégie. Hodnota zákazníka. Firemný manažment. S novým prístupom súvisí aj podniková kultúra.