Regulace trhu zemědělských a potravinářských výrobků. - Vojtěch, V.
Posilňovanie vplyvu trhu na hospodársky vývoj a na rozhodovanie jednotlivých subjektov v oblasti poľnohospodárstva a výroby potravín. Základné ciele regulácie trhu poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov. Zásady štátu na trhu poľnohospodárskych výrobkov a potravín. Situácia poľnohospodárskeho a potravinárskeho trhu v ČR a SR a vplyvy štátu na tomto trhu.