Informácie o postupe colných orgánov pri obchodovaní s Českou republikou. - Mravková, A.
"Dohoda o dočasnej administratívnej spolupráci" poskytuje informácie o postupe colných orgánov pri obchode medzi SR a ČR. Vývoz a dovoz tovaru. Ručenie za dopravované zásielky. Prepúšťanie tovaru hromadného charakteru. Dohoda platí len pre tovar obchodného charakteru. Zoznam colných prechodov na hraniciach medzi SR a ČR.