Ministers express concern about slow and uneven recovery.
Výňatky z tlačového komuniké zo schôdze ministrov Medzivládnej skupiny (G-24) o medzinárodných peňažných otázkach, konanej 19. septembra 1992 vo Washingtone. Stanoviská k vyhliadkam svetovej ekonomiky s návrhom postupu pre medzinárodné peňažné inštitúcie a národné ekonomiky. Návrh zvýšenia členskej kvóty do MMF. Posilnenie programov Fondu pre štruktúrnu prestavbu ekonomík. Tok zdrojov do rozvojových krajín. Priebeh Uruguajského kola. Akcie z konferencie OSN o prostredí a rozvoji.