Kapitálové toky v platební bilanci ČSFR. - Janáčková, Stanislava
Postavenie a vývoj kapitálových tokov v platobnej bilancii ČSFR v období transformácie ekonomiky. Vývoj kapitálových položiek platobnej bilancie. Úloha priamych zahraničných investícií, ich podiel v ekonomike ČSFR. Problémy vývoja platobnej bilancie po rozdelení federácie.