Ako sa začínajú a ako sa končia bankroty. Stručná charakteristika zákona o konkurze a vyrovnaní.
Informatívny príspevok o Zákone č. 122/1993 Z.z schválený 19.5.1993 NR SR, ktorým sa doplňa zákon č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní (zákon o bankrote).