Náměty k personálnímu řízení ve státní správě. - Hokeš, J.
Námety k problematike zvýšenia profesionality štátnej správy ČR, najmä v súvislosti s prípravou zákona o štátnej službe. Povaha a právna úprava služobného pomeru verejných a štátnych zamestnancov. Problémové okruhy personálneho riadenia štátnej a verejnej služby. Námety vyžadujúce zvýšenú pozornosť, prípadne prednostné riešenie.