Válságban a magyar biztosításügy? - Csahók, I.
Vývoj maďarského poisťovníctva pred II. svetovou vojnou, po nej a po r. 1968. Vytvorenie jednotného systému poistenia. Rozdelenie poisťovníctva v r. 1986 na Štátnu poisťovňu a poisťovňu Hungária. Postupný prechod na trhové princípy v poisťovníctve. Schopnosť poisťovníctva reagovať na zmenené podmienky v oblasti rizika. Problém averzie voči poisteniu. Pružnosť poisťovníctva a kvalita jeho informačného systému a organizácie.