Aktuálne úlohy personálneho manažmentu. - Kachaňáková, Anna
Kvalita personálneho manažmentu, ktorý je súčasťou podnikového manažmentu, a jeho budovanie by malo byť neoddeliteľnou súčasťou podnikovej stratégie. Úlohy a funkcie personálneho manažmentu. Personálny manažment sa musí riešiť nielen z hľadiska podniku, ale aj z hľadiska makroúrovne (problémy súvisiace s celkovým ekonomickým a sociálnym rozvojom).