Podnikateľský zámer a investičný program trhovo orientovaného podniku. - Grznár, Miroslav
Konkretizácia podnikateľského zámeru podniku v podmienkach trhovej ekonomiky. Formulovanie cieľov podniku. Analýza trhu a marketingový plán. Projekt výroby. Investičný program a jeho financovanie. Spôsob financovania investícií (samofinancovanie, úvery, leasing). Riziko spojené s investovaním.