Stratégia ako východisko k prosperite podniku. - Horecká, Katarína
Kvalitná stratégia - dôležitý predpoklad prosperity podniku. Podstata stratégie v manažmente podniku. Poslanie organizácie a jeho vplyv na tvorbu podnikovej stratégie. Stanovenie strategických cieľov firmy. Stratégia reagujúca na všetky zásadné zmeny.