Jak řídit projekt. Hlavním úkolem je koordinace různých činností a účastníků v dlouhém časovém období. - Ditrich, B.
Výklad pojmu projekt, projektové riadenie. Funkcia projektového manažéra. Postup pri plánovaní, priebehu a termínoch veľkého projektu. Skúsenosti šéfov projektu automobilky Renault. Riadenie projektu. Využitie počítačov pri riadení projektu.