Poradenská služba pro vedoucí prodeje. Poradenský list pro vedení externího prodeje.
Odbytová stratégia, predajná stratégia. Odbytové kanály, metóda odbytu. Športový sponzoring pre menšie podniky. Nákladovo-úžitková kalkulácia. Používanie Cross-Sellingu - predaja doplňujúcich produktov. Taktika pri rokovaniach. Zavádzanie krúžkov kvality v podniku. Personálna organizačná schéma - (organigram) - podpora predajcov. Šikovné zakrývanie zvýšenia cien.