Poradenská služba pro vedoucí prodeje. Poradenský list pro vedení externího prodeje.
Cenová politika pri predaji. Dialóg predajcu a zákazníka. Nové usporiadanie obchodníckej štruktúry a konečnospotrebiteľský marketing pomocou teletextu. Objednávková služba pomocou teletextu. Teletextová sieť BTX (Bildschirmtext). Získavanie informácií prostredníctvom externej počítačovej služby (ER - Externe Rechnerverbindung). Systém shop-in-shop. Hodnotenie spolupracovníkov. Štrukturovanie diskusie. Nové marketingové myslenie Gerda Gerkena. Vplyv európskeho vnútorného trhu na odbyt. Predaj v rámci trhu Európskeho spoločenstva.