Netradičné využívanie zdrojov bielkovín. - Takáčová, M.
Disproporcia medzi množstvom vyprodukovaných a využitých bielkovín v potravinárskom priemysle - plytvanie. Druhotné suroviny. Koncentráty a izoláty bielkovín. Netradičné zdroje bielkovín rastlinného a živočíšneho pôvodu, ich zloženie, úprava a použitie.