Normy, metrológia, skúšobníctvo. 2. - Šustek, Ľ.
Druhá časť rozhovoru s predsedom Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo. Spolupráca úradu so Slovenskou obchodnou inšpekciou. Odskúšané výrobky a označovanie výrobkov v SRN. Pôsobnosť Slovenského metrologického ústavu. Nedostatky v oblasti skúšobníctva. Prerod technickej normalizácie na novú úroveň.