Rodina jako sociální problém. - Červenková, A.
Sociálna politika ČR v r. 1991-1992. Štátny vyrovnávací príspevok. Rodiny s deťmi a životné minimum. Vývoj pôrodnosti v bývalej ČSFR v r. 1980-1992. Problémy vyplývajúce z cien bytov pre mladé rodiny. Nevyjasnenosť cieľov dnešnej sociálnej politiky.