Statistické materiály mezinárodních organizací - Podzimek, Jaroslav
Prehľad štatistických prameňov OSN a hlavných vládnych medzinárodných organizácií celosvetového dosahu. Možnosti získania potrebných informačných zdrojov v ČR. Súpis štatistických publikácií Štatistického úradu OSN v New Yorku, Európskej hospodárskej komisie v Ženeve, Medzinárodnej organizácie práce v Ženeve, UNESCO v Paríži, Medzinárodného menového fondu vo Washingtone, Svetovej banky vo Washingtone a ďalších svetových organizácií.