Mezinárodní migrační toky. Situace u našich sousedů. - Marešová, J.
Počet zahraničného obyvateľstva v Rakúsku a SRN. Žiadosti o azyl. Podiel cudzincov na rakúskom a nemeckom trhu práce. Udeľovanie pracovných povolení. Vysoké percento ilegálne zamestnaných cudzincov. Zmeny v zákonoch, ktoré riešia problematiku pobytu cudzincov v Rakúsku a SRN.