Jak dál ve statistice produktivity? - Jílek, Josef
Predošlé ukazovatele produktivity práce na národohospodárskej, odvetvovej a podnikovej úrovni. Štatistika produktivity v trhovom hospodárstve. Článok je príspevkom pre objasnenie vlastností našich zotrvačnosťou udržovaných indexov produktivity práce a pre objasnenie možných cieľov.