Využití analýz ekonomické efektivnosti vzdělání k hodnocení pracovních výkonů. - Pur, S.
Hodnotenie pracovného výkonu, v ktorom sa materiálne kumuluje okrem osobnostných rysov aj vzťah vedomostí, schopností a návykov. Vplyv vzdelania a praxe na vybrané hospodárske ukazovatele. Odporúčania pre riadiacu prax.