Zisk není špinavé slovo. - Capartis, C.
Rozhovor s generálnym sekretárom Medzinárodnej organizácie zamestnávateľov (IOE) so sídlom v Ženeve. Poslanie, činnosť a členská základňa IOE. Špecifická situácia vo vzťahu ku členom zo strednej a východnej Európy. Spolupráca s Medzinárodnou organizáciou práce. Posúdenie situácie zamestnávateľov v ČR.