Předpokládaný vývoj zaměstnanosti v r. 1993. Ze zprávy Ministerstva práce a sociálních věcí ČR.
Odhady vývoja zamestnanosti v ČR v roku 1993 uskutočnené využitím podkladov Ministerstva priemyslu a obchodu, úradov práce a Českého štatistického úradu. Odhad sa týkal rezortov priemyslu, poľnohospodárstva, železničnej dopravy, pôšt a telekomunikácií.