Strukturální aspekty vývoje zaměstnanosti. - Kadlecová, I.
Odraz transformácie ekonomiky ČR v zamestnanosti občanov. Zmena dopytu po pracovných silách. Zmeny vlastníckych a odvetvových štruktúr zamestnanosti. Vývoj produktivity práce. Predpokladaný vývoj zamestnanosti v priemysle. Vývoj zamestnanosti v poľnohospodárstve.