Regionální politika - teorie versus praxe. - Novotný, J.
Permanentné vyhodnocovanie diferenciácie priebehu ekonomickej reformy v jednotlivých regiónoch ČR. Výber ukazovateľov pre vymedzenie tzv. problémových regiónov. Regionálna hospodárska politika vlády ČR.