Nové momenty v zákoně o půdě. - Nesnídal, Jiří
Novela zákona o pôde, o úprave vlastníckych vzťahov k pôde a k inému poľnohospodárskemu majetku v ČR. Vnútorná dražba. Pozemky darované v tiesni a pozemky, ktoré nemožno vydať. Úľavy vlastníkom lesa. Záväzky, ktoré preberá štát.