Skončila sa kampaň, začína sa seriózny obchod. Realitná kancelária ATYP INTERIÉR úspešná na trhu aj v náročnejších podmienkach. - Balaščák, J.
Informácia o činnosti realitnej kancelárie so sídlom v Bratislave - ponúka klientom od kúpy pozemku cez jeho majetkovoprávne vysporiadanie, prípravy na výstavbu, vypracovanie projektu až po jeho realizáciu tak, aby klient už nemusel v celom procese žiadať o služby inú organizáciu. Hlavné oblasti záujmu o kúpu, či prenájom charakterizuje riaditeľ kancelárie Ing. arch. Milan Červenák.