Transformace bytových družstev. Skutečnost, nebo iluze? - Mandlík, J.
Situácia v oblasti prevodu bytov do vlastníctva v ČR. Dôsledky takzvanej integrácie družstiev. Členovia družstva a jeho administratívny aparát. Družstevná demokracia v praxi. Príprava skutočnej transformácie bytových družstiev a aplikácia transformačného zákona.