Transformácia družstiev je "ukončená" - ako ďalej? - Hetteš, J.
Chyby v procese transformácie družstiev. Zúženie problému transformácie len na zmenu vlastníctva. Ciele procesu transformácie poľnohospodárskych družstiev. Problémy transformovaných družstiev: vysoké úverové zaťaženie, dlhoročný proces likvidácie chovu hovädzieho dobytka. Potreba vytvorenia konkurenčného prostredia.