Spojené státy americké: antitrustové zákonodárství. - Klusoň, Václav
Dva antitrustové zákony (z r. 1890 a 1914) a založenie dvoch antitrustových inštitúcií. Hodnotenie ďalších piatich zákonov schválených v USA v r. 1936-1976. Uplatňovanie antitrustových zákonov v praxi.